Inloggen


​Op de buitenschoolse opvang (BSO) van J/M Kinderopvang kunt u rekenen op goede opvang voor uw kind, in een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes genieten van hun vrije tijd.

Begint uw werkdag vroeg of eindigt deze laat, dan is de BSO een uitkomst. Uw kind kan hier, voor- en na schooltijd, in alle rust nog spelen met andere kinderen. In samenwerking met basisschool "Eben Haezer" mag er gebruik gemaakt worden van het schoolplein.

Op de BSO zijn verschillende contracten af te sluiten. Er kan gekozen worden voor een 40-weken contract, waarbij u alleen schoolweken opvang nodig bent of een 48-weken contract, waarbij u 40 schoolweken en 8 weken vakantieopvang afneemt. Op nationale feestdagen en tijdens de bouwvak is de BSO gesloten.

Er kan helaas niet (meer) gekozen worden voor een flexibel contract. De Wet Kinderopvang geeft strikte regels omtrent de groepsruimte, aantal kinderen per pedagogisch medewerkster en hierdoor is de kans dat u, ondanks contract, alsnog geen opvang heeft.

In ons Pedagogisch beleidsplan en het Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid staat wat u van ons kunt verwachten.


UURTARIEF BSO

De tarieven zijn gebaseerd op de kostprijs van onze diensten, wijzigingen in de wetgeving en worden ieder jaar bijgesteld op basis van de kinderopvangtoeslag. Voor 2019 zal het uurtarief van € 7,25 per uur in rekening worden gebracht op basis van het 40 of 48-weken contract.  

GGD

De GGD inspecteert jaarlijks elke kinderopvangorganisatie. Tijdens dit bezoek wordt er gekeken of er volgens de Wet Kinderopvang gehandeld wordt. Hieruit volgt een rapportage, welke hieronder te bekijken is.

2015

2016

2017

2018