jm-kinderopvang.nl

Ouders

Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang, waarbij het kind in een huiselijke omgeving wordt opgevangen. Meestal is een gastouder flexibeler qua opvangdagen en tijden ten opzichte van een kinderdagverblijf.

Bent u op zoek naar een goede opvang voor uw kind of kinderen, maar wilt u geen kinderdagverblijf, dan is gastouderopvang wellicht iets voor u. Bij J/M Kinderopvang werken wij met gastouders in de omgeving Vollenhove, Zwolle, Meppel, Steenwijk, Emmeloord en Urk.​

Veilig en vertrouwd

Daarnaast wordt vaak voor gastouderopvang gekozen vanwege het persoonlijke element: uw kind wordt opgevangen in een kleinschalige gezinssituatie. Gastouders nemen tijdelijk de zorg en opvoeding van de ouders over, op het moment dat u en/of uw partner beiden werken of studeren. Uw kind of de kinderen moeten zich dan veilig en vertrouwd voelen bij de gastouder thuis.

Flexibele opvang

Een gastouder is flexibel, bent u een half uurtje later thuis of moet u eerder beginnen met werken, in overleg is veel mogelijk.

Landelijk Register Kinderopvang en de GGD

Elk gastouderbureau en kinderopvangorganisatie die actief is volgens de wet kinderopvang, moet geregistreerd zijn in het landelijk register kinderopvang (LRK). Afbeeldingsresultaat voor ggd logoGastouderbureau J/M is geregistreerd onder nummer: 839423111.

De GGD inspecteert iedere opvanglocatie en elk gastouderbureau om te controleren of er volgens de Wet Kinderopvang wordt gewerkt en of de kinderopvangorganisatie voldoet aan de wettelijke eisen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de opvanglocatie gewaarborgd.

Hieronder kunt u de rapportages downloaden die de GGD heeft opgesteld van Gastouderbureau J/M.

Bekijk hier de inspectierapporten van J/M kinderopvang

Bekijk hier de inspectierapporten van de bij J/M werkzame gastouders

Tarieven en Inschrijven

Voor de tarieven die wij hanteren voor onze bemiddeling- en begeleiding kunt u het beste contact met ons opnemen. Elke opvangsituatie vraagt zijn eigen benadering en kostenberekening. Ook hanteren gastouders elk hun eigen tarief.

Om een goede (vrijblijvende) offerte op te kunnen maken, wordt deze op maat gemaakt en op uw opvangsituatie afgestemd. Wij hanteren geen inschrijfkosten.

Om u in te schrijven bij ons gastouderbureau kunt u het Inschrijfformulier-ouders downloaden, invullen en retourneren via mail of post.