Kinderdagverblijf

U bent op zoek naar kinderopvang  voor uw kind(eren) en wilt een goed gevoel hebben bij de opvang? Dan bent u bij J/M Kinderopvang in goede handen. Wij bieden opvang van 0-13 jaar op onze kinderopvang, peuteropvang of BSO in Sint Jansklooster. 

VEILIG EN VERTROUWD

Op onze opvang wordt met een klein team gewerkt. Hierdoor heeft u een vaste mentor en weet u wie er voor uw kind zorgt. Uw kind wordt opgevangen in een kleinschalige opvang. Het is belangrijk dat uw kind(eren) zich veilig en vertrouwd voelen bij de pedagogisch medewerkers. U kunt er vanuit gaan dat uw kind een fijne dag tegemoet gaat en dat u rustig kunt gaan werken. 

DAGOPVANG

Ieder kind is bij ons welkom! U kunt aangeven op welke dagen u opvang nodig bent en welke tijden dit zijn. Wij werken niet met vaste dagdelen, maar op basis van de uren die u nodig bent. U betaald niet onnodig voor uren die u niet nodig heeft! Bent u een extra uurtje of dag nodig buiten het contract om? Ook daar rekenen wij ons reguliere uurtarief voor. 

FLEXIBELE OPVANG

Ieder kind, iedere werksituatie en dus iedere opvangbehoefte is anders. Als ouder wil je dat de opvang van je kind goed geregeld is. U kunt bij onze opvang ook terecht als u flexibele opvang nodig bent. Zijn uw dagen- en/of werktijden ook wisselend? Geen probleem! U heeft dan minimaal 14  dagen van te voren door wanneer u opvang nodig bent.