Tarieven

Als u gebruik maakt of wilt maken van kinderopvang, dan krijgt u te maken met de Belastingdienst/Toeslagen. Via de kinderopvangtoeslag ontvangt u maandelijks een bijdrage op basis van uw verzamelinkomen. De kinderopvangtoeslag dient u zelf binnen 3 maanden na de start van de opvang aan te vragen.

Bereken hieronder uw maandelijkse bijdrage voor het kinderdagverblijf, peuteropvang en/of BSO. U kunt binnen 1 minuut zien wat uw eigen bijdrage per maand wordt.

NETTO MAANDBEDRAG BEREKENEN

Voor een netto berekening van gastouderopvang kunt u deze module nog niet gebruiken. 

Voor gastouderopvang bestaan de kosten uit 2 delen, het uurtarief van de gastouder en de bemiddelingskosten. Op basis van uw opvangsituatie wordt een offerte gemaakt. Hier komt een gemiddeld uurtarief uit (uurtarief gastouder en bemiddelingskosten). Dit gemiddelde uurtarief is de basis voor de opvang en het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Het maximale uurtarief waar de belastingdienst over 2022 vergoedt, bedraagt € 6,52 voor gastouderopvang. De belastingdienst betaald dus ook mee aan de bemiddelingskosten tot het maximum van € 6,52.

Gastouders bepalen hun eigen uurtarief, dit varieert per gastouder. 

De bemiddelingskosten van J/M Kinderopvang zijn € 55,00 per gezin per maand. 

Indien u minimale uren nodig heeft voor uw kinderen, dan volgt maatwerk. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.