J/M Kinderopvang

Buitenschoolse opvang "Eben Haëzer"

Op de buitenschoolse opvang (BSO) van J/M Kinderopvang kunt u rekenen op goede opvang voor uw kind, in een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes genieten van hun vrije tijd. Begint uw werkdag vroeg of eindigt deze laat, dan is de BSO een uitkomst. Uw kind kan hier, voor- en na schooltijd, in alle rust nog spelen met andere kinderen. In samenwerking met basisschool “Eben Haezer” mag er gebruik gemaakt worden van het schoolplein.

Wat is BSO?

Kinderen die voor en/of na schooltijd opvang nodig zijn, kunnen op de buitenschoolse opvang (BSO) terecht. De kinderen kunnen na schooltijd heerlijk hun gang gaan. Niets moet, veel mag. Het draait om ontspanning.

De kinderen worden begeleid door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Er worden allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd: bijvoorbeeld koekjes, tosti’s of pizza bakken en natuurlijk ook knutselactiviteiten. Meedoen mag, maar hoeft niet. Even uitblazen op de bank, een boek lezen, verkleden of tekenen. Maar lekker buiten voetballen of spelen op het schoolplein kan natuurlijk ook.

Onze groep bestaat maximaal uit 18 kinderen tegelijkertijd, variërend in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Mogelijkheden

Op de BSO zijn verschillende contracten af te sluiten. U kunt kiezen voor een 40-weken contract, waarbij u alleen opvang afneemt tijdens schoolweken of u kiest voor een contract met schoolweken en 8 vakantieweken.

Tevens kunt u kiezen voor een flexibel contract, echter loopt u hiermee het risico dat u, ondanks contract, wellicht geen opvang kunt afnemen. De wet Kinderopvang hanteert strikte regels over de groepsgrootte, de ruimte en het aantal kinderen per pedagogisch medewerkster. Hierbij hanteren wij de regel, dat ouders met een vast contract altijd plek hebben t.o.v. flexibele contracten. 

Tijdens de bouwvak regio Noord is er beperkte opvang, alleen bij meerdere aanvragen voor dezelfde dag. Tussen Kerst en Oud en Nieuw is er geen opvang mogelijk! Wij genieten dan van onze welverdiende vakantie. 

Documenten

Door op onderstaande documenten te klikken kunt u uitgebreidere informatie vinden over onze BSO.

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid

Intakeformulier 4 – 12 jaar

GGD IJSSELLAND

Ieder jaar controleert de GGD of alle kinderopvangorganisaties werken volgens de wet Kinderopvang. Aan de hand van hun bevindingen wordt er een rapportage opgemaakt. De inspectierapporten van J/M Kinderopvang zijn via deze link: Landelijk register kinderopvang in te zien!