BUITENSCHOOLSE OPVANG "EBEN HAËZER"

Op de buitenschoolse opvang (BSO) van J/M Kinderopvang kunt u rekenen op goede opvang voor uw kind, in een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes genieten van hun vrije tijd.

Begint uw werkdag vroeg of eindigt deze laat, dan is de BSO een uitkomst. Uw kind kan hier, voor- en na schooltijd, in alle rust nog spelen met andere kinderen. In samenwerking met basisschool “Eben Haezer” mag er gebruik gemaakt worden van het schoolplein.

CONTRACT MOGELIJKHEDEN

Op de BSO zijn verschillende contracten af te sluiten. U kunt kiezen voor een 40-weken contract, waarbij u alleen opvang afneemt tijdens schoolweken of u kiest voor een contract met schoolweken en een aantal vakantieweken, welke in overleg worden besproken.

Tevens kunt u kiezen voor een flexibel contract, echter loopt u hiermee het risico dat u, ondanks contract, wellicht geen opvang kunt afnemen. De wet Kinderopvang hanteert strikte regels over de  groepsgrootte, de ruimte en het aantal kinderen per pedagogisch medewerkster. Hierbij hanteren wij de regel, dat ouders met een vast contract altijd plek hebben t.o.v. flexibele contracten.

Tijdens de bouwvak is er geen opvang mogelijk.

GGD IJSSELLAND

De GGD inspecteert jaarlijks elke kinderopvangorganisatie. Tijdens dit bezoek wordt er gekeken of er volgens de Wet Kinderopvang gehandeld wordt. Hieruit volgt een rapportage, welke hier te bekijken is.